top of page

BOŞ KAĞIDA ATILAN (ÜZERİ BİLGİSAYAR YAZISI İLE YAZILAN VE İMZAİLE KEŞİŞEN) İMZA İNCELEMELERİ

Güncelleme tarihi: 16 Eyl 2021

Boş kağıda atılan imza incelemesi;

1- Önceden bir sebeple imzalanmış ve üzeri boş olan bir kağıdın üzerine bilgisayar yazısı yazmak sureti ile belge oluşturulması halinde, imza ve bilgisayar yazısının kesişmesi durumunda; imzanın mı? yoksa bilgisayar yazısının mı? belge üzerine önce ya da sonra yazıldığının çeşitli optik aletler ve cihazlar yardımı ile belirlenmesi.


2- Önceden bir sebeple imzalanmış ve üzeri yazılı olan bir belgenin, sadece imza kalacak şekilde değiştirilmesinden (belgedeki yazıların silinmesi, kesilmesi) sonra, belgenin üzerine bilgisayar yazısı yazmak sureti ile belge oluşturulması halinde, imza ve bilgisayar yazısının kesişmesi durumunda; imzanın mı? yoksa bilgisayar yazısının mı? belge üzerine önce ya da sonra yazıldığının çeşitli optik aletler ve cihazlar yardımı ile tespiti.






100 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

imza incelemesi, senet ve çek incelemesi, grafoloji imza incelemesi, kriminal imza incelemesi, boş senete atılan imza incelemesi, boş senetin sonradan doldurulması, senet ve çek üzerinde oynama konularında Uzman Görüşü ve Uzman Mütalaa alabilirsiniz.

bottom of page